Ürün Materyali: %64 Pamuk, %35 Poliamid, %1 Elastan
Unisex Biker Deer Yılbaşı Havlu Soket Çorap, yılbaşı ruhunu yansıtan eğlenceli tasarımı ve yumuşak havlu dokusuyla kış aylarında konforlu bir kullanım sunar. Geyik temalı deseniyle sezonun enerjisini günlük kombinlere taşıyan bu soket çorap, hem kadın hem erkek kullanıcılar için uygundur.
Yılbaşı atmosferini yansıtan sevimli tasarımı ve havlu dokusunun sunduğu konforuyla Unisex Biker Deer Yılbaşı Havlu Soket Çorap, kış kombinlerini tamamlamak ve sevdiklerinize keyifli bir hediye hazırlamak için ideal bir alternatiftir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
TÜM ÇORAPLARDA 2. ÜRÜN 9,90 TL