Kız çocuklarının saç stiline sevimli ve şık bir dokunuş katan Kız Çocuk Teddy Aksesuarlı 2'li Lastik Toka, teddy ayıcık detaylarıyla günlük kombinlerin tamamlayıcısı olur. Eğlenceli tasarımı sayesinde çocukların severek kullanabileceği bu lastik tokalar, saçları pratik bir şekilde toplarken hoş bir görünüm sunar.
2’li set halinde sunulan teddy aksesuarlı lastik tokalar; at kuyruğu, örgü ve farklı saç modellerinde rahatlıkla kullanılabilir. Günlük kullanımın yanı sıra okul, doğum günü, özel gün ve kombinlerde tercih edilebilecek sevimli bir saç aksesuarıdır.
Ürün Özellikleri:
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
TÜM ÇORAPLARDA 2. ÜRÜN 9,90 TL