Kız çocukların saçlarına renkli ve eğlenceli bir görünüm kazandıran Kiraz Sallantılı 2'li Lastik Toka, sevimli kiraz detaylarıyla öne çıkar. 2'li set halinde sunulan tokalar, günlük saç modellerini tamamlamak ve çocukların kombinlerine hareket katmak için ideal bir saç aksesuarıdır.
Sallantılı kiraz figürleri saçlara hoş ve dikkat çekici bir detay kazandırırken, lastikli tasarımı farklı saç modellerinde pratik kullanım imkânı sunar. Okul, günlük kullanım, doğum günü ve özel gün kombinlerinde rahatlıkla tercih edilebilir.
Ürün Özellikleri:
Kullanım Önerisi: At kuyruğu, örgü ve yarım toplu saç modellerinde kullanılabilir. Sallantılı kiraz detayları sayesinde sade saç modellerine renkli ve eğlenceli bir görünüm kazandırır.
Kız Çocuk Kiraz Sallantılı 2'li Lastik Toka, sevimli kiraz figürleri ve pratik lastikli tasarımıyla çocukların saç stillerini tamamlayan renkli ve şık bir aksesuardır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
TÜM ÇORAPLARDA 2. ÜRÜN 9,90 TL